Puigscalm i Can Què 2008

cap de setmana 11-12 d’octubre
el dissabte al matí uns quants anàrem al Puigsaclam, on hi ballàrem alguns balls, dinàrem a sta.Magdalena del Mont, i arribàrem a Joanetes baixant per una divertida canal equipada. Ja a la casa de colònies d’Esponellà, jugàrem a futbol, i a la nit hi hagué jocs pels més petits i també l’assemblea, on l’Òscar Herrero assumí la sots-presidència, l’Estel Aparicio la secretaria i l’Adrià Mas el càrrec de tresorer. El diumenge al matí es feu una activitat dinamitzada per la Neus, la Mar i la Mireia.

http://picasaweb.google.com/bastonersdeterrassa/PuigsacalmCanQu#

4 Replies to “Puigscalm i Can Què 2008”

 1. Va ser un cap de setmana més que complert…. sol, nuvols, pluja, excursió, cançons, jocs, assamblea, xerrar, fer el tonto, novatades, joc del mati, aplaudiments……

  Només queden 364 dies per a la de l’any que vé…..

  Firmat: El tresorer sense tresor

 2. Realment és una molt bona idea fer colònies bastoneres perquè ens permet refermar lligams i vincles amb la família bastonera. Felicitar als organitzadors de l’estada.
  Felicitar també moltíssim a les animadores del diumenge el matí: la Neus, la Mar i la Mireia. Van organitzar unes proves molt xules i divertides.
  Finalment, felicitar també als creadors del blog i el seu manteniment.
  Realment és un orgull ser membre dels Bastoners de Terrassa.
  Visca el ball de bastons.
  Pep Vivó

 3. Ei, boníssim el video del Pitu!
  el ball de les corrandes amb fusta del Puigsacalm, amb el terra en baixada i amb una part amb rocs. Mirei el bastó que porta el Marc, l’ha d’aguantar amb les dues mans!
  Jordi
  (vaig deixar de fer 3 sotacames!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *