I Festival Iberoamericà

el grup de gala dels músics dels Batoners de Terrassa participà el passat dissabte 29 de novembre a partir de les 4 de la tarda al centre cívc president Macià, al I Festibal Latinoamericano” Danzas del Mundo”, organitzat per l’Assiciació Imigrantes sin Fronteras.
El grup terrassenc de música Folck, tocà peces per fer ballar a tots els presents, com polques, balsets, xampanyes, etc… en un Festival on també hi actuaren el grup senegalès “Gorre”de Terrassa, el ball flockòric”Associación Rumiñahui”de Valencia, el “Coro Rociero”, el grup “Pilares de Aragón”, el grup de Hip Hop “Barça Conexión”, i algunes sorpreses més.

organitzà:Asociación de Inmigrantes sin Fronteras Centro Cívico President Maciá.-Rambla Francés Maciá, 189Teléfono: 931910264/ 649353168Asosinfronteras@hotmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *