Ball de Reis

El dilluns al matí, com ja és tradicional, les colles infantils dels Bastoners de Terrassa, vestits amb la banda, la corona i un bastó a la mà dreta, ballàren el Ball de Reis a la plaça Vella, carrer Cremat, Raval de Montserrat i Mercat de la independència. Ens acabar els balls demanàven la voluntat per a la Fundació Busquets, i s’obsequiava als paradistes amb una coroneta.

En acabar la ronda se n’anaren cap a la Fundació Busquets, seguint els músics(Carles Llongueras, Miqui Giménez i fills, Edu Antolí, Pep Vivó, Gemma Casanovas i Marc Rojas), per tal de deixar-hi tots els aliments recollits. Allà, al pati, també es tornà a fer el Ball de Reis, i també s’ensenyà a ballar-lo als nens interns.

fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *