Diada de la colla

notícia terrassadigital.cat

 30/04/2011

Enguany ha estat una Diada especial ja que celebràrem el notre 30 aniversari.

A les 4 de la tarda ja començaven a arribar les colles convidades,  que pogueren aparcar al camp de futbol de Can Colapi, i els acompanyavem a canviar-se a l’escola Vedruna. A les 5 de la tarda ens férem les fotos davant la façana principal de Can Colapi, i cap a 2/4 de 6 anàrem tots plegats fins al carrer de la Unió per començar la cercavila.

La cercavila transcorregué pels carrers peatonals del centre, i es poguéren veure balls cada dos per tres de les difrents colles, els bastoneres de Moià, Sant Pere de Terrassa, Copons, Castellar del Vallès, Manresa, Sabadell, Raval, Esplugues del Llobregat, Castellbell i el Vilar, Manresa i Terrassa. El recorregut fou, Unió, Raval de Montserrat, placeta de la Font Trobada, Cardaire, Fontvella, plaça Vella, església, Portal Nou i Passeig del Vapor Gran. A la plaça Vella i a l’exhibició al Passeig del Vapor Gran fou on hi hagué més públic. Cap a 2/4 de 8  començaren els balls d’exhibició de totes les colles al Passeig del Vapor Gran, amb l’Àngels Closa presentant l’acte. El darrer ball de totes les colles fou simultani, on cada colla ballava el seu ball i la seva música.

Després de passar totes les colles per l’escola Vedruna per canviar-se, cap a les 9 del vespre començà el sopar de germanor a la pista de bàsquet de can Colapi. El postre va ser un gran coca amb les 30 espelmes, que va entar a la pista portada pels bastoners de les colles infantils, al so de la música del “moltes felicitats”. Seguidament es feu entrega del record de la Diada a totes les colles presents i al Pere Purull(bastoner de la colla dels anys 40 i 50, i mestre bastoner en els inicis de la colla actual). També es feu el sorteig de les 3 paneres, amb els números que s’havien anat venent durant el sopar.

Passades les 10 de la nit començàren a tocar els Manflinaires, i tothom es posà a ballar. Cap a 2/4 de 12 s’acabà la música, i tocà recollir.

En algun moment de la cercavila i en alguns casos també en el sopar, comptàrem amb la presència de l’alcalde en Pere Navarro, del regidor de cultura Amadeu Aguado, i de diversos regidors com l’Isaac Albert, en Josep Rull, el Manel Pérez, el Josep Ballart i el Jordi Ballart entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *