Festa Major de l’Antic Poble de Sant Pere

dissabte 18 de juny

Cap a 2/4 d’11 al final del carrer Alcalde Parellada de l’Antic Poble de St.Pere, començà el concert del grup Manflinaires. Fou una hora i mitja de músiques per ballar, cercles, masurques, xampanyes, etc… que engrescaren a una cinquantena de balladors i balladores, sobretot amb la presència dels joves del Grup Escoltes Torrent de les Bruixes. Els músics foren l’Esteve, el Pep Vivó, el jordi Núñez, la Gemma Casanovas, el Toni Costa, la Montse Alacarz i el Jordi Costa, amb el Richie Freixas al control del so i del llums. A la tarda hi havia hagut ballada de sardanes, i posteriorment un sopar popular.

diumenge 19 de juny

Quan passaven alguns minuts  de 2/4 d’1 del migdia, les colles dels Bastoners del Poble de st.Pere i els Bastoners de Terrassa començaren a ballar davant el local de l’AAVV. En un dia amb molt sol i molta calor la colla local estva formada per 3 grups, mentre que nosaltres n’eren un. Els músics tocaren tots junts, el Miquel Cadevall del Poble de st.Pere, i el Roger Aulet, el Jordi Costa i el Marc Rojas per part del Bastoners de Terrassa. Després de ballar una mitja hora, s’inicià una cercavila ballant el passa el fil, fins a la plaça mn.Homs, que estaa en obres. Després de fer alguns balls, en cercavila tornaren al punt incial ballant la processó al so del sr.Ramon. A l’acabà ferem la foto de tots plegats, i se’ns feu entrega del record d’enguany, que era un canti. Per acabra hi hagué un aperitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *