Cercavila de Festa Major

dissabte 2 de juliol del 2011

La cercavila començà del raval de Montserrat a 2/4 de 7 de la tarda, i passà pel carrer del Peix, Rambla d’Ègara, Portal de Sant Roc, carrer Major i la ballada final a la plaça Vella. Enguany ens situàrem darrere de la Banda de Terrassa. Nosaltres forem 3 grups de petits, 2 grups de mitjans i 3 grups de grans. Per tercer any consecutiu, també hi participaren els Bastoners del Poble de sant Pere. El Pep Vivó, el Fèlix Cònsul i l’Enric foren els grallers dels de Terrassa, i el Jordi Costa tocà la gralla amb els de Sant Pere. Anarem ballant tranquilament durant tota la cercavila, cosa que feia anys que no passava. També vam trobar a faltar públic tant a la Rambla com al Portal de Sant Roc, si ho comparem amb anys anteriors. A la plaça Vella, els de Terrassa ballàrem la Mongeta i les Corrandes, mentre que els de sant Pere féren el Sant Ferriol i les Corrandes de Sant Pere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *