Inauguració exposició “Mirada de bastons”

divendres 1 de juliol

A les 7 de la tarda al local de la colla castellera dels Minyons de Terrassa, i amb la presència del regidor de cultura Amadeu Aguado, inaugurarem l’exposió “Mirada de bastons” prepararda per la Carme Escriche en motiu del 30 aniversari de la colla. També ens acompanyaren el president de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional de Terrassa Manel Tomàs, i el president de la colla castellera Minyons de Terrassa Pep Forn. El Marc Galí feu una breu explicació a tots els presents dels origens del ball de bastons, i de les referències dels ball de bastons a Terrassa, mentre que la Carme Escriche explicà que era una exposició per explicar a tots els públic què és el Ball de Bastons, i demanà al regidor presents el compromís d’ajudar a portar aquesta exposició a tots els barris de la ciutat. Per acabar l’acte, el grup de grans obsequià als presents amb uns quants balls al mig de la mateixa sala. Amb 30 suports, volem plasmar el ball de bastons, des del seus orígens, fins a l’actualitat de la nostra colla. Aquesta exposició serà itinerant per diversos indrets de la ciutat durant tot l’any 2011 fins l’estiu del 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *