Diada bastoners de Moià

Diumenge 25 de setembre de 2011

A partir de les nou del matí ens anàrem concentrant a l’espai Les Faixes de Moià a tocar de la carretera on ens van rebre amb la tradicional botifarrada:botifarra blanca i negra, cansalada,pa amb tomàquet i coca i xocolata. Amb la panxa plena a 2/4 d’onze ens vàrem vestir de bastoners per començar la cercavila a les 11 amb dos balls per colla. Vàrem tenir una bona participació de bastoners: 2 colles de petits, els Picarols i les Espardenyes, 1 de mitjans i 2 de balladors grans. Aquest any el recorregut de la cercavila va ser més curt i no es va ballar dins la residència d’avis. A dos quarts d’una aproximadament vàrem fer la ballada final amb el ball de la Mongeta, la Mamflina i el Ball Partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *