Diada Nacional de Catalunya a Terrassa

A 2/4 d’1 del migdia a la plaça 11 de setembre un grup de grans amb la Carme i el Jordi de grallers comançaren una petita actuació d’1 quart d’hora que fou l’inici dels actes de l’ofrena floral de la Diada Nacional. Començant amb el passa el fil per entrar a plaça i fer-nos espai, i continuant amb les anelles, les corrandes, el st.ferriol, la sardana curta, l’estapera, la pastoreta i per acabar la manflina. Seguidament les autoritats i diferents entitats de la ciutat feren l’ofrena floral que acabavà amb els parlaments de l’alcalde i el president de l’AAVV del barri de Vallparadis. L’acte acabà amb el cant dels segadors tocat per la Banda de Terrassa, que continuà tocant algunes peces més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *