Nadal 2014 – Recollida de joguines i aliments

La Colla dels Bastoners de Terrassa hem participat en una recollida solidària de menjar i joguines que seran destinades a diverses ONG’s i organitzacions sense ànim de lucre. Tot el que hem recaptat (dos carros ben plens!) es farà arribar a famílies amb dificultats, per tal de dur-los un xic de felicitat i fer sentir a més d’un nen i nena únic i especial, si més no un dia l’any: la Nit Màgica de Reis.

Hem estat acompanyats al Raval de Montserrat d’uns patges reials molt especials. I amb l’intenció d’animar l’ambient i engrescar a la participació de la gent que hi passejava, hem ballat grans i petits plegats; no ha faltat tampoc, com no podia ser d’altra manera, el Ball de Reis!

Moltes gràcies a totes les persones que heu participat i a tothom qui ha col·laborat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *