Nadal 2014 – Ball de Reis

Com ja és tradició des de fa mooooolts anys, el 5 de gener ha tingut lloc el Ball de Reis dels Bastoners de Terrassa.

Un cop ben guarnits amb corones i bandes de colors, els grups de petits han fet ballat acompanyats pels seus germans petits i tot aquell que s’hi volia afegir. El Ball de Reis s’ha ballat a la plaça Vella, al carrer Cremat i al Raval de Montserrat. Abans d’entrar al mercat, els mes petits han pogut ser protagonistes únics en una petita ballada davant de Casa Evaristo.

Finalment hem omplert el Mercat de la Independència de balls, música i somriures. En aquelles parades que hi col·laboraben entregant aliments pel nostre recapte solidari els hi obsequiàvem amb una petita corona amb un missatge d’agraïment.

I amb dos carros ben plens… cap a la Fundació Busquets!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *