Celebrem la nostra 34a diada!!!

Aquest diumenge hem celebrat la nostra 34a Diada. A primera hora del matí ja estàvem preparant el pa amb tomàquet, les botifarres, el pernil (gentilesa de l’AMPA de l’Escola Pia, com agraïment a la nostra col·laboració al carnestoltes), la coca… Un bon esmorzar per rebre les colles convidades: bastoners d’Esplugues, de Sabadell, de Les Roquetes del Garraf, de l’Antic Poble de Sant Pere, de la UAB, de Moià i de Copons.

Amb les panxes plenes i ben contents, sessió de fotos de cada colla i de tot plegats, quina patxoca que feiem tants bastoners i bastoneres!!! El moment emotiu va arribar quan als nens i nenes que passen a mitjans se’ls va fer entrega de camisa, escuti i faldilla, el vestuari bastoner que els correspon.

Sortim en cercavila fins la plaça Vella, on tots gaudim amb allò que mes ens agrada: ballar bastons! La Montserrat Galí ens va regalar un vano bastoner fet a ma per ella mateixa, amb tot luxe de detall.

I per acabar, un bon pica-pica que ens ho hem ben guanyat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *