Alegria es Festa Major!!!!

A una setmana de la #FMTerassa2016 #FestaMajorTRS, revivim totes les activitats i ballades que hem fet durant aquests 6 dies. I es que ha esta la primera que la nostra colla ha participat tots i cadascun dels dies de la Festa Major!!!!!

 

Divendres 1 de Juliol: Inici de Festa

Inici de la Festa. Els primers d’omplir el Raval de Montserrat van ser els més petits amb el ball de Sant Ferriol, el Patufet i les Anelles. Un cop descobert el cap gros de l’any, la Mireia Gavaldà, va ser el torn d11 dels grans amb l’Estapera i un final de força amb les Dues Sotes. Tots els balls acompanyats de la música dels Ministrils del Raval.

 

Dissabte 2 de Juliol: Cercavila

Els bastoners vàrem omplir de música i ball de bastons els dos laterals de la Rambla Egara: a un costat, juvenils i grans, a l’altre ramal petits i mitjans.  Amb l’estrena de la Llúcia Casanovas, del curs de gralla, com a grallera; va tocar acompanyada de l’Oriol Closa i el Fèlix. Per l’altra costat van tocar el Jordi C, l’Amor, la Carme, el Jan F i el Marc Rojas. I també va ser l’estrena dels flabiolaries de la Mònica Estruch, la Teresa Garcia la Núria Marcet i la Nohemí Costa. Quina il·lusió tantes estrenes! Totess ho van fer molt be.

També es va aprofitar per ballar amb els Terrassahoppers el Jazztic i el Baswing.

A la plaça Vella primer unes 8 colles entre petits i mitjans van fer el Sant Ferriol amb el grup dels petits de l’Antic Poble de Sant Pere. Seguidament els mitjans, juvenils, joves i grans amb les Corrandes a tot drap interpretada per un grup nombrós de grallers de la colla (Roger A, Jordi C, Fèlix, Carles LL , Amor, Carme , Oriol Cl, Llúcia C,…). Sortida de plaça amb Passi-ho be, i cap a la Torre de Palau a ballar una mica mes, amb Terrasshoppers i Gegants.

 

Diumenge 3 de Juliol: Ball de Plaça

Després d’agafar forces amb l’esmorzar ens vàrem anar a guarnir de gala amb faldilles de flors i bandes de colors.

A la plaça Vella vam montar 6 formacions de 8 balladors amb la participació de la Mireia B, l’ Adrià M, i el Joel vestits de l’Esbart van interpretar les danses pròpies de Terrassa Les Anells, les Corrandes i la Manflina (2 de 16 balladors i 2 de 8 balladors). Sortida en cercavila fins el Raval de Montserrat i allà el ball de la Creu. Com encara quedaven ganes de ballar ens vàrem desplaçar finalment a la plaça Vella altra cop per interpretaré el Nyu i l’Estapera. Quin diumenge més bastoner.

 

Dilluns 4 de Juliol: Festa Major Infantil

De bon matí un grup entre monitors i juvenils i els participants en el camp de treball de Festa Major es van dirigir al Parc de Vallparadís per col.laborar en la Festa Major Infantil, tot preparant alguns tallers (dibuix de la mascota any vinent, memory, …).

Al vespre una colla de 8 balladors joves amb força i empenta van participar en l’espectacle de la Banda de Terrassa commemoratiu del seu 15è aniversari. Les Anelles, Les Dues Sotes, la Manflina i l’Estapera amb la música de la banda i la força dels balladors va fer tremolar i vibrar la Plaça Vella. També van col.laborar altres grups i entitats de la ciutat.

 

Dimarts 5 de Juliol: Gala de circ

Una colla de 8 balladors van interpretar una Estapera infinita en l’espectacle de Circ del Grup Tub d’Assaig. Els balladors anaven cotinuant la dansa a mesura que s’incorporaven a l’espectacle altres grups de cultura popular de la ciutat (Capgros de l’any, diables, Castellers, Minyons i Drac). Quan el drac es va acomiadar de la plaça el crit TERRA! Va finalitzar amb el ball dels bastoners.

 

Dimecres 6 de Juliol: Festa Major de la Gent Gran

Els bastoners i l’agrupació ASERT van fer la ballada per a la Festa Major de la Gent Gran a les portes de la Residència Casa Gran del Vapor Gran. 2 colles de petits i 2 de grans van entretenir els avis amb el Sant Ferriol, les Corrandes, el Virolet, les Anelles, el Patufet, el Jo passaré, l’Estapera i un passi-ho bé per acomiadar-se.

Voleu fotos???? Al nostre facebook trobareu moltes!!!!

UNA FESTA MAJOR MOLT VISCUDA I LLAAAAAARGA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *