20 anys, 20 colles: Diada d’Els Ceballuts

Amb motiu del 20è aniversari dels bastoners de Sant Feliu de Llobregat, Els Ceballuts, el passat dissabte 8 d’octubre vàrem anar a la seva festa bastonera coincidint amb la Festa Major de la població. La diada portava per títol ’20 anys, 20 colles’.

Uns 32 balladors de tots els grups més la Llúcia Casanovas, l’Oriol Closa i el Fèlix amb les gralles vàrem omplir els carrers de Sant Feliu de ball de Bastons conjuntament amb altres colles per commemorar 20anys, 20 colles a sant Feliu. A la sortida de l’estació de Sant Feliu es van interpretar  les Anelles , 4 colles entre petits, mitjans, juvenils i grans, i després el Jazztic amb la col·laboració dels terrassa-hoppers. La cercavila circular va seguir els carrers del centre amb 9 parades per ballar. Els balls escollits van ser: Sant Ferriol, la Pastoreta, la Mongeta, les Corrandes, El Ball Partit i el Patufet, el Jazztic, l’ Estapera , la Polca i el Jo passaré. A la ballada a la plaça davant les altres colles un Jazztic i la Sardana Curta amb tots els balladors. En el giravolt final el Passi-ho bé.

I, per acabar, un gran dinar de germanor. Moltes gràcies i felicitats per aquests 20 anys de bastons!

Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *