Colònies bastoneres

El passat cap de setmana, 12 i 13 de novembre, vam tenir un dels moments de l’any en que els Bastoners de Terrassa mes riem i millor ens ho passem és… les colònies bastoneres.

El dissabte al matí unes quantes famílies inquietes: Pons – Torres, Verderi- Campos, Montes – Recasens, l’Aniol, l’Alba, el Benet, la Paula i el Joan P. Amb 4 famílies del grup d’Espardenyes es van trobar per anar des de Vacarisses fins dalt la Torrota. Allà van arribar a les 12 del migdia i encara van tenir ànims per anar fins el Cingle. Van dinar plegats tot fent pica- pica i a primera hora de la tarda van enfilar fins la casa de Viladoms de Baix entre Castellbell i Vacarisses.

A partir de les 17h es van anar afegint la resta de famílies, distribució d’habitacions, partits de futbol i bàsquet, jocs de descober-ta i jocs de taula.

A ¾ de 8 molt disposats vàrem parar taula per sopar i xerrar una estona. Els darrers d’arribar ho van fer a temps per menjar la sopa, la truita i les croquetes.

Després els monitors ens van reunir per fer equips i entrar en el joc de nit tot passejant pels voltants amb lots i frontals. L’ombra i el follet ens van fer rumiar i riure una bona estona per acabar ballant tots junts la Polca.

La nit va ser llarga entre jocs de taula, danses, jocs de grup…

El diumenge al matí va costar treure’ns la son dels ulls però a les 9h érem tots a taula per esmorzar i  acabar d’endreçar i recollir les coses de les habitacions mentre els monitors anaven preparant les diferents proves de la ginkana en els espais exteriors. A les 11h 8 grups participants van començar una trepidant cursa de proves on l’equilibri, l’enginy, la rapidesa,la creativitat, el treball en equip   i la imaginació eren els elements claus per  anar avançant.

Per acabar foto de grup i ballada de bastons i estrena d’un nou ball dels acompanyants o Bastonets. Cada dia ho fan millor. Entre prova i prova i balls s’ha fet l’hora de dinar.

Hem celebrat tots junts l’aniversari del Guim Nieto que ha fet 9 anys. Moltes Felicitats!!! Després de dinar comiat i fins l’any vinent.

Voleu veure com ens agrada fer el pallaso? Doncs mireu les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *