Ballada de Santa Llúcia

El dia de Santa Llúcia, el 13 de dsembre va caure en dimarts. Així que el cap de setmana següent havia de tenir lloc la corresponent ballada bastonera.

Primer la ballada de grans, divendres al vespre, a la plaça Vella, potser una ballada sense gaire protocol però molts de riures… i algun altre nyanyo oi Marina? I la disbauxa va seguir en el nostre sopar de Nadal, al local de Minyons. Bon menjar, bona companyia i de nou molts, molts i molts riures. Aquest any a mes, vam tenir una gran sorpresa, i és que vam ser deleitats per les danses d’una prestigiosa companyia vinguda del llunyà Orient, o ves a saber, potser del Sud, potser del Nord, de terra endins o de mar enllà!

I dissabte al matí, la ballada infantil. Enguany no la vam poder fer pels voltants de la Fira de Santa Llúcia de la plaça Vella, sino que la vam traslladar a la plaça del Vapor Ventalló. Potser l’entorn no era tant nadalenc, però sí que ho eren els somriures i alegria de  la nostra canalla. És una ballada molt bonica pequè és la primera dels nens i nenes que aquest curs han començat a ballar bastons. I el moment mes tendres és per descomptat quan reben de part dels seus monitors i monitores el mocador de la nostra colla, que els converteix en autèntics nous petits bastoners de Terrassa. Enguany, a mes, estrenàvem samarretes i mocadors, amb el nou logo de la colla. El matí va acabar amb dues ‘Polca’: una a cop de bastó per part de monitors i monitores, i una altra tradicional per tothom.

Per primera vegada vam fer una transmissió en directe a través de Facebook, gràcies a això algunes persones que no van poder venir a la ballada van poder viure-la en la distància. Aquí podeu veure  el vídeo sencer:

 
També podeu veure totes les fotos de la ballada, al Facebook i al nostre  àlbum de Google Fotos. Cliqueu a les imatges per accedir-hi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *