Ballada per La Marató TV3

Aquest diumenge per  tercer any consecutiu la colla dels bastoners de Terrassa ha organitzat una ballada davant l’Ajuntament per recaptar diners per la Marató de TV3. La recaptació ha estat de 476,20 euros.

A les 12 del migdia  s’iniciava la ballada amb la participació de cinquanta balladors de tots els grups de la colla i un bon grapat de músics que amb les seves gralles feien dansar els balladors fins més enllà de la una.

Es va mostrar l’ampli repertori de la colla des del ‘Virolet’ dels més menuts, passant pel ‘Patufet’, les ‘Corrandes’, l’’Estapera’, el ‘Sant Ferriol’…  fins el ‘Jazztic’ que agrupa el Jazz, el hoquei  i la cultura popular creant un ball de mestissatge, conjuntament amb els Terrassahoppers.

A les dues taules que acompanyaven la ballada es podien degustar dolços casolans   i sucs de fruita   a canvi d’una voluntat per la Marató. També es podien adquirir productes de merchandising,  calendaris del 2017 de la nostra colla i del ball de bastons.

Si voleu veure fotos, cliqueu sobre la imatge per accedir al nostre àlbum de Google Fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *