Bastoners de Terrassa ……desde 1981
  513 lectures
 • Arriben els Reis d’Orient!!!!

  Filed under General
  gen. 11

  Hi ha res més maco que els Reis Mags? Hi ha re més maco que ballar bastons? Doncs ajuntar les dues coses és  la bomba!!!!!

  El dia 3 de gener vam ballar per dinamitzar la recollida solidària de joguines que des de fa uns anys organitza Nit Màgica. Ho vam fer a la plaça Vella, acompanyant també a la coral de l’ ESMUT. La combinació va donar imatges tant divertides com els balls ‘La pastoreta’ i ‘El patufet’ interpretats i ballats simultàniament. També va ser el moment d’estrena d’alguns dels nous grallers i flabiolaries que estan aprenent a tocar aquests instruments en el curs que organitza la colla; ho van fer molt be i amb molta il·lusió.

  S’apropa la gran nit! La nit de reis! El mateix 5 de gener pel matí, la canalla de la colla, acompanyada per tots aquells nens i nenes, amics i amigues, cosinets i cosinetes… que volguessin afegir-se, van fer el Ball de Reis. Abrigats amb jaquetes i forros, però ben guarnits amb corones i bandes brillants, van ballar-ho en diferents punts del centre per culminar al mercat de la Independència. Allà, entre ball i ball, recollien aliments de paradistes i compradors, tot entregant una petita corona d’agraiment a tots aquells que hi col·laboraben. El carro ben ple de menjar el vam portar després a la Fundació Busquets. Moltes gràcies també al Miqui Giménez, Carles Llongueras i Pep Vivó, que amb la seva animada música ens van acompanyar  en aquesta tradicional i imprescindible ballada.

  I, finalment, a la tarda, vam participar a la rebuda als Reis d’Orient, en la seva arribada en helicòpter a Can Roca. Desde una estoneta abans, molts nens i nenes presents al parc van poder participar al nostre taller de Ball de Reis, a ritme de Miqui Giménez. I com no, quan Ses Majestats van arribar, va ser tot un honor poder-li dedicar. Calia que es trobessin ben a gust a Terrassa!!!!

  Podeu visitar l’àlbum del Google Fotos i la publicació del Facebook.

Leave a Reply

Actuacions

 • Consulteu totes les ballades a l'apartat Calendari
 • Dates mes properes:
 • Arxiu de Publicacions