Ball de Pastorets

Qui surt al carrer el darrer dia de l’any? L’ Home dels Nassos!!!! I calia anar a cercar-lo! A Terrassa el Nassut del Nas Rogent  n’és  l’encarregat, i va anar acompanyat  pels Bastoners, el Ball de Pastorets de Terrassa, l’ Esbart Egarenc, la Banda de Terrassa, els Voluntaris de Terrassa i la Coordinadora de Grups de Cultura Popular de Terrassa. Des de bon matí al Mercat del Triomf, ja no van deixar de ballar en tot el matí, a ritme de ball de pastorets, d’ estapera i de ball de Nas Rogent. I ballant a tot arreu, al mateix mercat i pels carrers de la ciutat, especialment davant del Social, a la plaça Vella, al Real de Montserrat,  i novament al mercat, en aquest cas el de la Independència. Tot cercant-lo van arribar fins al parc de Sant Jordi, on el Drac Baluk s’hi va afegir a la ballaruga. Un matí ben animat i moooolt cansat per acomiadar l’any!

Aquí us deixem el vídeo de la transmissió en directe a Facebook

…i l’àlbum de fotos a Google Fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *