Bastoners de Terrassa ……desde 1981
  425 lectures
 • Mitja Marató de Terrassa 2017

  Filed under General
  gen. 22

  Un any mes hem sortit a donar ànims als corredors i corredores que han participat a la 18a Mitja Marató de Terrassa. Amb molt de fred i molt de vent ens hem trobat al Parc dels Catalans, així que sense poder evitar-ho hem començat ballant amb uniforme d’hivern, és a dir… abrigats com podiem!

  Poc a poc amb els primers balls hem anat entrant en calor, i els primers atletes han anat arribant al kilòmetre 17 on estàvem situats. I allà hem estat cridant, aplaudint, picant bastons, fent sonar les gralles, i fins i tot, hem arribat a còrrer al seu costat uns metres. El que fos per tal d’animar a aquests valents i valentes, i donar-li’s forces per encarar la recta final de la cursa, i la pujadeta de la Rambla Egara que encaraven. Els somriures de les seves cares i les mostres d’agraïment be s’ho valien. Uns amb mes esforç i d’altres amb mes professionalitat, uns mes conceentrats i d’altres mes alegres… tots i totes mereixien un fort aplaudiment a la gran feina que estàven fent i una entranyable empenteta.

  FELICITATS CAMPIONS I CAMPIONES!!!!

  Voleu veure com sí hem corregut? Cliqueu a la foto per accedir al nostre àlbum de Google Fotos:

Leave a Reply

Actuacions

 • Consulteu totes les ballades a l'apartat Calendari
 • Dates mes properes:
 • Arxiu de Publicacions