Bastoners de Terrassa ……desde 1981
  359 lectures
 • Escola Vedruna – Final nacional de robòtica educativa

  Filed under General
  març 6

  L’Escola Vedruna Vall de Terrassa ha acollit  aquest passat diumenge 5 de març la final nacional de robòtica educativa i la jornada de portes obertes. I ens van convidar per donar el tret de sortida a aquest important esdeveniment amb una bona ballada. Així que allà vam ser-hi!

  12 balladors i 4 músics (Pau Buxaus, Oriol Closa, Roger Aulet i la Laura) van iniciar la presentació dels equips finalistes. Una entrada amb ‘Passa el fil’ per captar l’atenció del públic, parlaments del director de l’escola l’Ismael Álvarez i de la Tinent d’alcalde Rosa M Ribera. A continuació repertori dels bastoners: ‘Corrandes’, ‘Estapera’, ‘Nyu’, ‘Ball partit’ i ‘Passi-ho bé’ per acomiadar la nostra participació. Bona ballada.

  Podeu clicar sobre la foto per accedir a l’àlbum de Google Fotos:

Leave a Reply

Actuacions

 • Consulteu totes les ballades a l'apartat Calendari
 • Dates mes properes:
 • Arxiu de Publicacions