36a Diada

Aquest any la Diada dels Bastoners de Terrassa ha estat ben difrerent. Com que la colla actual ballem des del 23 d’abril de 1981, és pels volts de Sant Jordi que celebrem el nostre aniversari, i també tradicionalment ballem a la plaça Vella per aquesta festivitat. Així doncs, què fer quan Sant Jordi cau en diumenge?

Doncs que enguany la nonstra Diada l’hem celebrat dissabte a la tarda. Ni mes ni menys que la xifra rècord d’11 colles convidades ens han acompanyat en un triple cercavila pels carrers del centre de Terrassa, que estàven plens de gom a gom en una maravellosa tarda d’abril.

Abans d’això vam poder fer les corresponents fotos oficials de cada colla. I acompanyar a alguns petits bastoners en el seu traspàs a mitjans, tot guarnint-los amb la faldilla i la camisa que els correspon!. En aquest punt la nostra colla va voler homenatjar a la Montserrat Galí, balladora històrica de la nostra colla, que feia ni mes ni menys que 70 anys!… i segueix picant tant fort com qui mes!

Ja a la plaça Vella, cada colla ha fet un ball de lluïment, i ha pogut rebre un petit record de mans de la nostra cap de colla Teresa Garcia. Per acabar la festa, tots els balladors i balladores, amb tots els seus acompanyants amics i familiars, hem recuperat forces compartint un sopar de germanor al pati de l’escola Pia.

Aquesta diada també ha tingut altres estrenes. El curs de flabiols de la colla segueix donant fruits i podem dir que comptem amb un nou flabiolaire, ja que el Josep Casanovas va tocar per primera vegada en públic. D’altra banda, tots els joves i grans de la colla lluiem ben cofois mocadors nous (els petits ja els van estrenar per Santa Llúcia), amb el nou logo de la colla; moltes gracies Helena Casoliva (les Cosetes d’Helena)per aquest disseny tant xulo i maco que ens has fet!

Volem transmetre un enorme GRÀCIES a totes les persones i entitats que ho heu fet possible:

A l’ EscolaPiaTerrassa i l’ escola VedrunaVall Terrassa per cedir-nos espais.

Moltes gràcies a tothom!

Aquí us deixem unes quantes fotos! (cliqueu a sobre per accedir a l’àlbum de Google Fotos). Anirem afegint mes!

També les cròniques a les edicions digitals dels diaris La Torre i Diari de Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *