Bastoners de Terrassa ……desde 1981
  413 lectures
 • 10è Aniversari Bastoners de Sant Pere

  Filed under General
  maig 30

  Aquest dissabte a la tarda hem tingut una ballada plena de carinyo. Els nostres fillols més propers, els Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere fan ja 10 anyets, i ens han convidat a la seva festeta d’aniversari, acompanyats dels Gegants de l’Antic Poble de Sant Pere i també dels Gegants de Matadepera.

  Aquesta colla tant joveneta segueix creixent; infants, joves i fins i tot famílies senceres es van afegint… ara ja són un bon grupet, fan molta patxoca i  mantenen el seu tarannà tant familiar i proper… tant de poble… tant santperenc!

  La tarda ha començat amb una xocolatada per berenar, i un cop feta la foto de família ha arribat el moment de ballar. Els primers balls han estat ben originals, ja que la coral infantil Cucut ha acompanyat amb les seves dolces veus el so dels picarols i els bastons de Sant Pere; i seguidament el seu ball mes propi, les ‘Corrandes de Sant Pere’, amb alguns antics balladors de la colla. Per acabar els balls inicials, els gegants estrenaven la seva gegantona Maria de les Cols, acompanyada per la seva padrina de Matadepera, i portada per un nou petit geganter.

  El cercavila de bastons i gegants, gralles i tabals, ha recorregut el carrer Major de Sant Pere i Joan Duch fins arribar a plaça del Rector Homs, a les portes de la Seu d’Ègara. En aquest marc incomparable han tingut lloc els balls de lluïment, on els Bastoners de Sant Pere ens han ofert i estrenat balls amb molt de ritme. I hem finalitzat la ballada compartint un ‘Passi-ho be’ tots plegats, beeeeeen llarg.

  I, com no podia ser d’altra manera, la festa ha acabat amb un preciós pastís d’aniversari, i hem rebut de mans dels amfitrions un record molt maco.

  Moltes felicitats a aquesta petita gran colla! Guapos!!!!

  (Cliqueu per veure fotos i vídeos)

   

   

   

Leave a Reply

Actuacions

 • Consulteu totes les ballades a l'apartat Calendari
 • Dates mes properes:
 • Arxiu de Publicacions