Casament modernista

Quina festassa enguany a la Fira Modernista! No era per menys, i és que el Magí i la Roseta… S’HAN CASAT! Cooooooom? Que no sabeu qui són? Doncs ni mes ni menys que els nostres gegants modernistes! I sabeu qui van ser els seus padrins? Els petits gegants del Pi, que van venir des de la capital catalana expressament per l’ esdeveniment.

El seguici del nuvi (del qual vam formar part els Bastoners tot fent diferents balls pel camí), va sortir de l’ Ajuntament, mentre que el de la núvia començava a la Masia Freixa, fins a l’antic Vapor Aymerich (actual seu del mNACTEC), on tindria lloc la cerimònia. Tothom hi estava convidat, no s’ho va voler perdre ningú, hi eren presents tant el proletariat com la burgesia de la fabril ciutat de Terrassa (sort que algun petit altercat va acabar finalment be). Després del sermó, el mossèn va procedir al casament i els gegants van poder dir el seu ‘Sí, ho vull’ ben fort i clar. I, com no, el moment més esperat: el petó!

Com no podia ser d’altra manera, els Bastoners de Terrassa, l’Esbart Egarenc i els Nans de Terrassa i vam voler homenatjar a la parella acabada de casar amb diversos balls. Fins i tot els propis nuvis no van poder estar-se’n i el van afegir a ballar!

En definitiva, un casament molt emotiu i especial.

MOLTES FELICITATS al Magí, la Roseta i tots els Geganters de Terrassa!

(Cliqueu per accedir a fotos i vídeos)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *