Canovelles i Prats de Lluçanès

Cap de setmana de juliol… ballant per partida doble!

Dissabte hem anat d’estrena. I hem ballat a la Festa Major de Canovelles, en el que ha estat la 1a Diada Bastonera de la nova Colla Bastonera de Canovelles – CSAA, junt amb la Colla Bastonera Quico Sabaté. Ha estat tot un plaer. Felicitats amigues! I moltes gràcies per uns obsequis tant gastronòmics, segur que està tot boníssim, ja us ho explicarem!

Diumenge hem participat a 27a Festa Bastonera dels Estelladors de Prat de Lluçanés, per la Fira de Sant Jaume. El matí ha començat agafant forces amb un gran esmorzar de germanor. Després hem ballat pels diferents carrerons del poble, que estava molt maco per les seves festes. I per acabar totes les colles participants hem fet un ball final davant de Cal Bach, a la vegada que els amfitrions ens han fet entrega d’una fotografia de la colla per recordar aquell dia.

(Cliqueu per veure fotos)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *