Excursió nocturna a la Font de la Portella

Els dimarts és el nostre dia d’assaig. Però aquesta vegada, ens ha vingut de gust canviar-ho per una petita excursió al Parc Natural de Sant Llorenç.

Un bon grupet de famílies ens hem trobat a les 8 del vespre a la Casa Nova de l’Obac, per fer una caminada tranquileta fins a la Font de la Portella. Tranquileta hem dit???? Res mes lluny de la realitat! I és que pel camí ens vam topar amb uns bandolers ben bandarres, que ens van assaltar i robar. Be, al final no van resultar ser tant dolents com feien veure. Ajudats de la Mireia i l’Edgar (visca els nuvis!!!!), els bandolers ens van explicar cosetes molt interessants i diguem-ne que va haver-hi degustació de síndria… i al final vam acabar sopant tots junts a la llum de les espelmes. Fins i tot va haver-hi ballaruca, l’Albert va intentar ensenyar-nos uns passos de zumba… ho feiem molt be oi Albert?

Res millor que unes quantes fotos per fer-vos una idea de com de be en ho vam passar! Podeu clicar per veure-les totes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *