Ballades a Octubre

Que no us haguem deixat cròniques aquest mes d’octubre… no vol pas dir que ens l’haguem passat sense ballar. Aquí us fem un petit resum.

 

Dissabte 7 d’octubre, V festa bastonera de Castelldefels.

Dues colles de balladors entre petits i grans ens vàrem desplaçar a Castelldefels on la colla amfitriona ens esperava amb molta il·lusió. Ens van acollir en el Casal de Cultura i vam pujar fins el castell per fer-nos la fotografia de grup

A la plaça d’inici tots junts vàrem fer la Sardana curta amb la col.laboració de la Núria Espejo dels Bastoners del Casc Antic.

La cercavila força llarga va permetre fer uns quants balls: Sant ferriol, Mongeta, Sr Ramon, Virolet, passa el fil  pels més petits i amb la gralla o el flabiol del Fèlix, els grans l’Estapera, Pastoreta, Anelles, Manflina i  Corrandes.

Va ser una ballada a mig gas però que va donar molt ànims a  la colla nova de Castelldefels.

A la plaça de l’església es van fer els 2 balls de lluïment de cada colla i nosaltres la Sardana Curta i el Nyu. Per acabar la vetllada l’Albert, l’Adrià O i la cap de colla van tenir el privilegi de fer la Boja amb la colla de Castelldefels.

Totes les colles convidades van fer l’Esquerrana i  després  un entrepà per sopar a l’associació i una sessió de zumba.

 

Dissabte 14 d’octubre,V Trobada Bastonera de Salou

Una colla de balladors i amb la participació de l’Anna Prat, que ara es troba per terres tarragonines, hem seguit una de les cercaviles que havien preparat la colla de Salou a la vora del mar.

L’Estapera, les Corrandes, la Polca, la Sardana Curta, el Ball Partit, la Manflina i la Cosidoreta han estat alguns dels balls que hem mostrat a la gent de Salou i als turistes.

Per concloure la ballada el Nyu i les Anelles han estat els balls escollits.

La Joana Domènech amb el flabiol i la Laura Gotarra i la Núria Espejo amb les gralles ens han acompanyat en aquesta vetllada.

 

Divendres 20 d’octubre, Assaig per la Marató de Donació de Sang

Les colles infantils van traslladar el seu assaig al passeig Comte d’ Ègara per animar les persones a desplaçar-se al banc de sang per donar i augmentar les reserves de bosses de sang abans del Nadal.

Alguns pares i mares van ser donants voluntaris.

 

Divendres 20 d’octubre, Ballada per Oncolliga

Dues colles de balladors grans i joves van fer una ballada a la Plaça Vella per la entitat Oncolliga que ajuda als malalts de càncer de la ciutat.

La colla, també, va participar amb una aportació econòmica per ajudar a l’entitat en l’ajut i la recerca del càncer.

 

Diumenge 22 d’octubre, 15è aniversari Bastoners de la Palma de Cervelló

Una colla de balladors amb la participació del Jordi Torrente antic ballador i pare de dos bastoners es va desplaçar a la població de la Palma de Cervelló per celebrar el seu 15è aniversari.

La gralla de la Laura Gotarra i l’Oriol closa van donar música als balladors que amb ganes i il.lusió van deixar la colla molt ben situada com sempre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *