Ballades del mes de Maig

Diumenge dia 6, Festa de la Santa Creu

Com cada any es va organitzar la Festa de la Santa Creu i l’arbre de Maig, que es porta celebrant des de l’any 1985.
A les 10.00 del matí estàvem tots els grups de Cultura Popular convocats a la Plaça del Progrés per anar en cercavila fins l’Església de la Sagrada Família; però el dia es va llevar plovent i va caldre fer canvis de plans.
Van habilitar la sala que hi ha just l’Esglèsia i allà vam poder oferir els nostres Balls, primer va ser el grup de Jazztic, després els petits de la colla que varen ballar St. Ferriol i el Virolet, i després del Basswing, vam ballar l’Estapera i Corrandes.
Tothom qui va voler va poder ballar sardanes amb la Colla Sardanista Amunts i Crits, també amb Treure Ball i per acabar la festa l’Estapera de Terrassa

Dissabte 12, Trobada Nacional de Ball de Bastons a Sabadell

La colla va participar a la Trobada Nacional, aquest any a la co-capital del Vallès Occidental, Sabadell.
Va fer molt mal dia i amenaçava pluja, es va haver de canviar de plans i ens vam reunir dins del recinte de la Fira de Sabadell, es va fer el cercavila; però cap el final va començar a ploure i vam haver de córrer altre cop cap a la Fira. Allà dins es van fer els parlaments, la lectura del manifest feminista i la ballada conjunta final de l’ Arreplec. Un gran nombre de balladors/es es van quedar a sopar i als concerts posteriors de Roba Estesa, Ovella Xao i els terrassencs Doctor Prats.

Dissabte 19, 200 anys dels Bastoners de Sant Quintí de Mediona

Els Bastoners de Sant Quintí de Mediona celebraven els seus 200 anys i varen convidar a colles bastoneres centenàries: Bastoners petits de Sant Quintí, Ball de bastons de Llorenç del Penedès, Ball de bastons de l’Arboç, Ball de bastons de Sant Pere de Ribes, Ball de bastons de Vilafranca del Penedès, Bastoners d’Artés, Ball de bastons de Tarragona, Ball de bastons de Cambrils, Ball de bastons de Santa Maria d’Oló, Bastoners veterans de Sant Quintí de Mediona i Bastoners de Terrassa.
Per anar a aquesta trobada vam organitzar una sortida per tot el dia, el matí vam a anar a Les Deus i a part de visitar les grutes els monitors havien organitzat activitats i jocs per dinamitzar el dia.
Quan estàvem a punt pel cercavila va començar a ploure i es va aplaçar una hora, que vam aprofitar per ballar sota el porxo, finalment es va realitzar tot el recorregut pel centre històric fins a la Plaça dels Bastoners. Allà vàrem ballar la Polca i l’ Estapera.
Per acabar el dia un sopar de germanor i festa i ballaruca !!!

Dimecres 23, Congrès al Born

La colla va ser contractada per amenitzar un congrés al Centre Cultural El Born, el dia 23 a les 20.00 del vespre.
Amb el Passa el fil, deu balladors i balladores acompanyades de dos músics (el Fèlix i el Roger) vam entrar a l’espai per ballar durant gairebé mitja hora, Manflina, Anelles, Estapera, Corrandes, Sardana curta,… per acabar amb el Passi-ho bé.
I abans d’agafar el tren per tornar vam anar a fer un gelat i un refresc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *