Ballades mes de juny

Diumenge 17, Festa Major de l’ Antic Poble de Sant Pere de Terrassa

Els Bastoners de Terrassa vam ser convidats al cercavila de la Festa Major de l’Antic Poble de Sant Pere.
Tres colles, entre Juvenils, Joves i Grans hi vàrem participar, vam començar ballant la Sardana Curta a la Plaça del Rector Homs i vam anar cap el carrer de Joan Duch per baixar desprès pel carrer Major de Sant Pere tot ballant el Nyu, el Tirolet i el Sant Ferriol, per acabar amb les Corrandes i el Passi-ho bé ballat conjuntament amb els Bastoners de l’ Antic Poble de Sant Pere.

Divendres 1 de juny, Ateneu Terrasenc

Es commemorava el 22è aniversari de la seva refundació, amb el tradicional Sopar de Germanor a l’hotel Don Cándido amb l’assistència de representants d’entitats ciutadanes, partits i organitzacions sindicals, socis i guardonats d’anteriors edicions.

En el decurs d’aquest acte es van lliurarar els guardons de Ateneista d’Honor al Sr. Carles Llongueras i Morera, i de Soci d’Honor a la Sra. Maria del Carme Canadell Jamilà.

I aquí entràvem els Bastoners, vam entrar quan sonava l’Estapera i ens vam afegir al ball amb els nostre ball de bastons, desprès va ser Anelles, Corrandes i Manflina, entre mig vam ballar tots plegats una sardana i el Ball de Festa Major, per acabar marxant amb el Passiu bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *