Bastoners de Terrassa ……desde 1981
  16 lectures
 • Ballades mes de juny

  Filed under General
  juny 3

  Divendres 1 de juny, Ateneu Terrasenc

  Es commemorava el 22è aniversari de la seva refundació, amb el tradicional Sopar de Germanor a l’hotel Don Cándido amb l’assistència de representants d’entitats ciutadanes, partits i organitzacions sindicals, socis i guardonats d’anteriors edicions.

  En el decurs d’aquest acte es van lliurarar els guardons de Ateneista d’Honor al Sr. Carles Llongueras i Morera, i de Soci d’Honor a la Sra. Maria del Carme Canadell Jamilà.

  I aquí entràvem els Bastoners, vam entrar quan sonava l’Estapera i ens vam afegir al ball amb els nostre ball de bastons, desprès va ser Anelles, Corrandes i Manflina, entre mig vam ballar tots plegats una sardana i el Ball de Festa Major, per acabar marxant amb el Passiu bé.

Leave a Reply

Actuacions

 • Consulteu totes les ballades a l'apartat Calendari
 • Dates mes properes:
 • Arxiu de Publicacions