Ballades del mes de juny

Diumenge 17, Festa Major de l’Antic Poble de Sant Pere de Terrassa

Els Bastoners de Terrassa vam ser convidats a la cercavila de la Festa Major de l’Antic Poble de Sant Pere.
Tres colles, entre Juvenils, Joves i Grans hi vàrem participar, vam començar ballant la Sardana Curta a la plaça del Rector Homs i vam anar cap al carrer de Joan Duch per baixar després pel carrer Major de Sant Pere tot ballant el Nyu, el Tirolet i el Sant Ferriol, per acabar amb les Corrandes i el Passi-ho bé ballat conjuntament amb els Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere.

Divendres 1 de juny, Ateneu Terrasenc

Es commemorava el 22è aniversari de la seva refundació, amb el tradicional Sopar de Germanor a l’hotel Don Cándido amb l’assistència de representants d’entitats ciutadanes, partits i organitzacions sindicals, socis i guardonats d’anteriors edicions.

En el decurs d’aquest acte es van lliurarar els guardons d’Ateneista d’Honor al Sr. Carles Llongueras i Morera, i de Soci d’Honor a la Sra. Maria del Carme Canadell Jamilà.

I aquí, els Bastoners vam entrar quan sonava l’Estapera i ens vam afegir al ball amb els nostre ball de bastons, després va ser Anelles, Corrandes i Manflina, entremig vam ballar tots plegats una sardana i el Ball de Festa Major, per acabar marxant amb el Passi-ho bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *