Bastoners de Terrassa ……desde 1981
  20 lectures
 • Altres ballades del mes de juliol

  Filed under General
  jul. 23

  Divendres 6, Festa Major de Ca n’Anglada

  Els Bastoners de Terrassa vam ser convidats a la Festa Major de Ca n’Anglada, per acompanyar en Pantaleó, el drac de Ca n’Anglada que surt en cercavila a voltar pels carrers del barri, també l’acompanyaven el Bitxo del Torrent Mitger, el Drac i bruixes de Can Boada, el Drac Baluk Astharot i diables de Ca n’Aurell, els Diables de La Maurina, els Diables de Sant Pere Nord, el grup de batucada Som Maurina, el Grup de Colònies de Ca n’Anglada i els Hetay Tunning Style.

  Vam sortir de la Masia de Ca n’Anglada i van recórrer el barri fins el c/ de Jacint Elias per tornar a baixar pel c/ de Sant Crispí.

  Va ser una bona tarda per acabar la setmana de Festa Major.

  Diumenge 8, Festa Major de Viladecavalls

  Una vintena del grup de grans i joves van participar a la cercavila de cultura popular de Viladecavalls. Una cercavila ben llarga que va culminar amb Corrandes i Estapera com a balls finals. A la nit una bona representació bastonera es va quedar als concerts de Sense Sal i Doctor Prats.

Leave a Reply

Actuacions

 • Consulteu totes les ballades a l'apartat Calendari
 • Dates mes properes:
 • Arxiu de Publicacions