Festa Major de Terrassa

Divendres 29 de juny

Gran obertura de Festa Major al Raval de Montserrat!
Per començar bé vam repartir uns gelats entre tots els balladors i balladores i després de la foto de grup vam sortir al Raval. Tota una bona colla, érem més de 70!!!
Els Petits i Mitjans van ballar Sant Ferriol i Patufet, la resta de la colla Anelles, Estapera i Dues Sotes.
I com sempre, per acabar, el Ball de l’Estapera popular.

Dissabte 30 de juny

Després de la super actuació de divendres seguim ballant.
Una trentena de bastoneres i bastoners entre Juvenils, Joves i Grans vam participar a la cercavila, des del Raval vam encarar el carrer del Peix amb el Passa el Fil i vam baixar per la Rambla ballant la Pastoreta, l’Estapera, la Manflina, el Ball partit i la Polca d’Ours, entre d’altres.
A la Plaça Vella, com a ball final, vam ballar quatre tirades de les Corrandes i el Sant Ferriol juntament amb els Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere.

Diumenge 1 de juliol

Ara ens posem una mica més seriosos que avui és el dia del Ball de Gala amb les autoritats, així que ens posem bé les faldilles de flors, les bandes i els barrets.

Com és tradició, a les 9.00 h ens vam trobar per esmorzar tots junts i a les 11.00 h entràvem a la Plaça Vella tots preparats.
Aquest any érem una gentada: 5 grups de grans, 1 de juvenils i 1 de joves. Feia goig veure la plaça tan plena de bastoners!!
Vam ballar les Anelles, les Corrandes i la Manflina amb dos grups de 16 i dos de 8. En acabar vam anar cap al Raval de Montserrat tot ballant el Passa el fil, i vam acabar amb l’Estapera.
Finalment vam tornar a la Plaça Vella per ballar el Jazztick i el Basswing.
I aquí s’acabava el ball de diumenge; però no en teníem prou i encara vam ballar dos o tres balls més, per acabar sortint de la plaça amb el Passi-ho bé.
Va ser una ballada genial.

Dilluns 2 de juliol

Dilluns és el dia de les colles infantils.
A les 18h s’iniciava la Cercavila Infantil de la Festa Major amb una bona representació bastonera, una trentena d’infants fins al grup de mitjans van participar a la cercavila recorrent el centre de la ciutat fins a l’Horta dels Frares on van ballar la Sardana Curta i el Patufet com a balls finals.

Dimecres 4 de juliol

Si el dilluns és el dia dels infants, el dimecres anem a ballar a la Residència del Vapor Gran. El dia va tenir com a novetat dues speakers, dues bastoneres van amenitzar l’acte i l’actuació de l’Agrupació Sardanista ASERT.
Una colla infantil i una colla de grans van ballar Sardana Curta, Manflina, Mongeta, Sant Ferriol i l’Estapera, entre d’altres.
Les àvies i avis van quedar molt contentes i ja ens esperen l’any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *