Bastoners de Terrassa ……desde 1981
  61 lectures
 • Festa Major de Terrassa

  Filed under General
  jul. 10

  Divendres 29 de juny

  Gran obertura de Festa Major al Raval de Montserrat !
  Per començar bé vam repartir uns gelats entre tots els balladors i balladores i després de la foto de grup vam sortir al Raval. Tota una bona colla, erem més de 70 !!!
  Els Petits i Mitjans van ballar Sant Ferriol i Patufet, la resta de Colla Anelles, Estapera i Dues Sotes.
  I com sempre, per acabar, el Ball de l’Estapera popular.

  Dissabte 30 de juny

  Després de la super actuació de divendres seguim ballant.
  Una trentena de bastoneres i bastoners entre Juvenils, Joves i Grans vam participar en el Cercavila, des del Raval vam encarar el carrer del Peix amb el Passa el Fil i vam baixar per la Rambla ballant la Pastoreta, l’ Estapera, la Manflina, el Ball partit i la Polca d’Ours, entre d’altres.
  A la Plaça Vella, com a ball final, vam ballar quatre tirades de les Corrandes i el Sant Ferriol juntament amb els Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere.

  Diumenge 1 de juliol

  Ara ens posem una mica més seriosos que avui és el dia del Ball de Gala amb les autoritats, així que ens posem bé les faldilles de flors, les bandes i els barrets.

  Com es tradició, a les 9.00 h ens vam trobar per esmorzar tots junts i a les 11.00 h entravem a la Plaça Vella tots preparats ja.
  Aquest any érem una gentada 5 grups de grans, 1 de juvenils i 1 de joves, Feia goig veure la plaça tant plena de bastoners !!
  Vam ballar les Anelles, les Corrandes i la Manflina amb dos grups de 16 i dos de 8. A l’acabar vam anar cap al Raval de Montserrat tot ballant Passa el fil, on vam ballar l’ Estapera.
  Finalment vam tornar a la Plaça Vella per ballar el Jazztick i el Basswing.
  I aquí s’acabava el ball de diumenge; però no en teniem prou i encara vam ballar dos o tres balls més, per acabar sortint de la plaça amb el Passi-ho bé.
  Va ser una ballada genial.

  Dilluns 2 de juliol

  Dilluns és el dia de les colles infantils.
  A les 18h s’iniciava la Cercavila Infantil de la Festa Major amb una bona representació bastonera, una trentena d’infants fins al grup de mitjans van participar al cercavila recorrent el centre de la ciutat fins a l’Horta dels Frares on van ballar la Sardana Curta i Patufet com a balls finals.

  Dimecres 4 de juliol

  Si el dilluns és el dia dels infants, el dimecres anema ballar a la Residència del Vapor Gran va tenir com a novetat dues speakers,dues bastoneres van amenitzar l’acte i l’actuació de l’ Agrupació Sardanista ASERT.
  Una colla infantil i una colla de grans van ballar Sardana Curta, Manflina, Mongeta, Sant Ferriol i l’ Estapera, entre d’altres.
  Les àvies i avis van quedar molt contentes i ja ens esperen l’any vinent.

Leave a Reply

Actuacions

 • Consulteu totes les ballades a l'apartat Calendari
 • Dates mes properes:
 • Arxiu de Publicacions