Ballades del mes de setembre

Dissabte dia 1- FESTA MAJOR DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Comencem la temporada amb molta força i la primera trobada va ser a Sant Quirze del Vallès, ens van convidar a ballar a la seva Festa Major.
17 balladores i balladors de la colla de grans ens vam trobar al Parc de les Morisques i vam estar ballant durant una més d’una hora, Corrandes, Anelles, La Manflina, Pastoreta, …
I fins i tot vam ballar el Jazztick.
El públic sentat a l’amfiteatre del parc s’ho va passar molt bé tot esperant l’entrada del cercavila de gegants per continuar amb la seva Festa Major.

Diumenge dia 2- 4a TROBADA BASTONERA DE SENTMENAT

Per continuar amb el cap de setmana el diumenge vam anar fins a Sentmenat per ballar a la seva Festa Major.
La colla de Sentmenat és una colla ben nova, ja que es va crear l’any 2014 i aquest any va ser la primera vegada que ens convidaven a la seva trobada
Va ser una sortida per tota la colla i hi vàrem anar dotze batlladors i dos músics, i la Neus que tan aviat balla com agafa la gralla.
Ens vam trobar al pavelló i vam baixar fins al costat de l’Església per començar el cercavila juntament amb la colla de Geganters, grallers i capgrossos de Sentmenat; i les colles de Bastoners de Sentmenat i de Castellar del Vallès, fins arribar a la plaça on es van fer els balls finals i les actuacions dels gegants i de les castellers de Castellar del Vallès.
Va ser un bon matí de diumenge.

Cap de setmana (14-15-16), Formació de l’Equip de Monitors/es a Copons

El divendres 14 al vespre, les monitores i monitors juntament amb les premonitores, van posar rumb direcció a Copons, per passar el cap de setmana en les instal·lacions de la casa pairal de la família de la Montserrat Galí i dur a terme activitats i tallers formatius que permetessin l’empoderació de l’equip de monitores i monitors dotant d’eines i recursos de lleure.
Pel que ens han dit, van aprendre i van disfrutar molt.

Divendres dia 21, Sopar de germanor, Inici de curs

Després de l’aturada de l’estiu toca tornar a començar els assaigs de les colles infantils.
I per aquesta temporada estrenem ubicació a l’escola Lanaspa-Giralt, on podem gaudir d’un pati tancat i per si plou hi ha uns magnífics porxos que ens permeten aixoplugar-nos.
Per celebrar l’inici de curs es va fer un sopar de germanor i durant tota la tarda es va poder votar les fotografies que serviran per fer el calendari bastoners del 2019, a més de triar la foto guanyadora; tot i que haurem d’esperar a les Colònies bastoneres per saber la guanyadora i veure com ha quedat el calendari.
Es va preparar un mural on tothom qui va voler va poder escriure els desitjos respecte la colla, la vetllada va acabar amb dues danses de rotllana desitjant un bon curs.

Dissabte dia 22- XXIII Diada Colla Bastonera d’Esplugues del Llobregat

També aquest any vam ser convidats a la Diada de la colla d’Esplugues i tres grups de ball, un d’ells d’infants de la colla vam anar cap allà.
Cap a les 18.30 s’iniciava a Can Tintorer la cercavila pels carrers de la ciutat, aquest any van canviar el recorregut i va ser molt més amè. Ens van acompanyar les colles de La Palma de Cervelló, Sants i Esplugues.
La cercavila va acabar a la Pista Vermella del Pou d’en Felix on vam ballar l’Estapera, Corrandes i Sant Ferriol.
La jornada va culminar amb un sopar popular amb la resta de colles i Concert i Ball Folk a càrrec del Grup EspluFolk.
Com cada any una tarda, vespre i nit fantàstic !!

Diumenge dia 30, XXVII Trobada Bastonera Moià

Com ja és tradicional la Colla va ser convidada a la trobada de Moià que comença amb un esmorzar contundent a base de torrades, botifarres, coca, xocolata i fruita. Aquest any en una ubicació diferent, el parc municipal, un lloc molt agradable.
A les 11 h s’iniciava pels carrers de la ciutat la cercavila fins arribar a la plaça on cada colla va fer dos balls finals i una Polca d’Ours conjunta.
Vam assistir més de trenta balladors i balladores de Terrassa entre grans i infants i ens vam acompanyar les colles bastoneres de Gavà, Sabadell, Prats de Lluçanès, Castellar del Vallès, Santa Maria d’Oló, Salou i la de Moià.
Cal afegir que a la Trobada es va poder veure en dues ocasions el ball del Jazztick dels Picaswing.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *