Ballades del mes de desembre

Dissabte dia 1, Ballada a Can Galta
A les 9.30 vam trobar-nos a la seu de la Coordinadora per canviar-nos i anar cap a la plaça Orfila per fer-nos les fotografies de la Trobada i fer després un cercavila pels carrers del districte de Sant Andreu.
A la ballada hi vàrem anar 12 bastoneres i bastoners entre grans i joves.
Tot i el fred vam ballar d’allo mes be en diferent punts de ballada per veure les altres colles, vam fer balls conjunts, i amb el canari amb samarreta amb Bastoners d’Esplugues.
Com a nota curiosa vam ballar la Sardana Curta tot travessant el pont de l’estany de la plaça de Can Fabra.
Es va acabar amb un pica pica i ballada folk. L’obsequi va ser un calendari de la Coordinadora i una foto de grup feta a l’inici de l’actuació.

Divendres dia 14, Ballada de Grans de Santa Llúcia
Com és tradicional, la colla va ballar sense el vestit de bastoners a la Plaça Vella entre les parades de la Fira.
A la ballada van participar juvenils, joves i grans. Es va ballar des de la Sardana Curta fins al Tirolet, i es va acabar amb la intervenció dels Picaswing, que van ballar el Jazztick i el Basswing.
D’aquí cap el Bar dels Minyons de Terrassa on es va fer el sopar de Nadal, amb especial dedicació a shows i novatades i per acabar, els regals d’amics i amigues invisibles.

Diumenge 16, Santa Llúcia de les colles infantils i ballada per La Marató
A les 11h espardenyes, picarols, faixes i mocadors van començar a la tarima de la Plaça Vella la ballada. Fins davant l’Ajuntament, passant pel carrer Gavatxons van poder ballar tots els balls que han assajat durant el trimestre. A l’arribar al Raval de Montserrat es va fer una Sardana Curta i va començar el torn dels mitjans, juvenils, joves i grans.
Durant la jornada va haver una paradeta per recaptar diners per La Marató de TV3 on es venien pastissos i marxandatge de la colla.

Dissabte dia 29, Nit Màgica
El Raval de Montserrat ha estat ple de ball i música de les 11h fins les 13h per fer promoció de la Nit Màgica projecte coordinat per la Nohemy Costa. Els Bastoners conjuntament amb el Ball de Pastorets i el Ball de Gitanes han ballat per recollir aliments, joguines. L’Estapera i la Polca d’Ours han tingut el punt fulminant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *